Incasso- & Juridisch Adviesbureau De Zuid-Hollandse Eilanden

Debiteurenbeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor uw debiteurenbeheer. Niet alle bedrijven en particulieren betalen hun rekening binnen de gestelde termijn. Soms gebeurt dat uit nonchalance, soms zeer bewust. Wij kunnen echter wel trachten er uit te halen, wat er nog in zit.

Onze medewerkers weten als geen ander hoe zij moeten omgaan met debiteuren. Wij kennen bij voorbaat alle denkbare problemen en zijn uitstekend in staat om u te adviseren over het voorkomen van lang openstaande rekeningen. Maar wij adviseren niet alleen, wij nemen ook actie! In de vorm van aanmaningen bijvoorbeeld. Dit doen wij op een uiterst efficiƫnte en effectieve manier. Nalatige debiteuren beseffen daardoor heel goed dat ze in een conflict met een incassobureau uiteindelijk toch aan het kortste eind trekken, want wij zijn ook degene die straks een dagvaarding laten uitbrengen. Of erger nog: die beslag gaan leggen op concrete verhaalsmogelijkheden.

Wij houden er altijd rekening meer dat het aanmanen van uw debiteuren (meestal) niet mag leiden tot een verstoring van uw zakelijke relatie. Wij zijn immers zelf ook ondernemers. Daarom verrichten wij onze werkzaamheden zeer tactvol. In uw belang!

Om het beste resultaat te kunnen verkrijgen bieden wij u een aantal diensten aan op gebied van debiteurenbeheer:

- Ondersteuning / advies bij het opstellen van (arbeids- en/of leverings)contracten en leveringsvoorwaarden
- Het inrichten van uw persoonlijke debiteurenadministratie
- Het terugdringen van uw openstaande debiteurendagen (DSO)
- Het volledig overnemen van uw debiteurenbeheer, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft
- Het opstellen en leveren van handelsrapporten

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Een werknemer is iemand die zich er contractueel, d.w.z. door middel van een arbeidsovereenkomst, toe verbindt onder het gezag van de werkgever te werken in ruil voor een loon. In de dagelijkse praktijk kan er een geschil ontstaan in de verhouding tussen werkgever en werknemer.

Onze juridische specialisten zijn gezien hun jarenlange ervaring in staat om u juridische advies en begeleiding te geven in bovenstaande rechtsgebieden, zonder dat
u hiervoor hoge advocaatkosten moet betalen. Vraagt u naar onze aantrekkelijke offerte!