Incasso- & Juridisch Adviesbureau De Zuid-Hollandse Eilanden

Het dienstenpakket

Het dienstenpakket van Incasso- & Juridisch Adviesbureau ZHE bestaat uit dienstverlening op het gebied van debiteurenbeheer, (buiten-)gerechtelijke incasso, juridische procedures, huurrecht en arbeidsrecht. Voor informatie kunt u gebruik maken van bovenstaand keuzemogelijkheden of contact op nemen met een van onze specialisten.

Debiteurenbeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor uw debiteurenbeheer. Niet alle bedrijven en particulieren betalen hun rekening binnen de gestelde termijn. Soms gebeurt dat uit nonchalance, soms zeer bewust. Wij kunnen echter wel trachten er uit te halen, wat er nog in zit.

Meer informatie

Incasso

Mocht het reguliere debiteurenbeheer niet het gewenste betalingsresultaat opleveren, dan kunt u overgaan op incasso maatregelen. Het incasso traject is ingedeeld in 4 fasen:

  • - Pre-incasso fase (optioneel)
  • - Buitengerechtelijke fase
  • - Gerechtelijke fase
  • - Executie fase
Meer informatie

Gerechtelijke procedures

Voor onafhankelijk juridisch advies én rechtsbijstand bent u bij ons aan het juiste adres. Helaas komt het steeds vaker voor dat u te maken krijgt met juridische geschillen. Onze juridisch medewerkers bieden haar diensten aan voor redelijke prijzen waarbij kwaliteit voorop staat.

Meer informatie

Huur, & VvE- Arbeidszaken

Huurrecht is de tak van het recht die de verhouding regelt waarbij de huurovereenkomst van de ene partij, de verhuurder, zich verbindt aan de andere partij, de huurder, een zaak of een gedeelte daarvan in gebruik te verstrekken en de huurder zich verbindt tot een tegenprestatie. Van huur is sprake als de ene partij: de verhuurder het gebruik van een zaak verstrekt aan de andere partij: de huurder die daarvoor een tegenprestatie moet betalen.

Meer informatie